Aankomst en vertrek

Check-in: van 13:00 tot 22:00 uur — als u eerder of later aankomt, neem dan contact met ons op. Mocht u eerder aankomen en er is nog geen check-in beschik­baar, dan kunt u nog steeds uw bagage bij ons ach­t­er­la­ten en u omkleden. Wacht­wo­ord: Hotel!2025

Check-out: op de dag van vertrek tot 11:00 uur. Onder voor­be­houd van beschik­baar­heid is er de moge­l­ijk­heid van een late check-out (op aanvraag). Betaal in dat geval uw rekening de dag ervoor.

Aankomst in het hotel

Par­ke­er­pla­atsen: De par­ke­er­pla­ats van ons hotel bevindt zich aan de Schüt­tor­fer Straße, niet ver van het hotel. Ga vanuit ons hotel richting de bakkerij, sla dan linksaf en ga 50 meter rechtdoor. De grote par­ke­er­pla­ats van het hotel bevindt zich rechts van het rode vak­werk­huis. Bij de receptie van het hotel kunt u bij ons par­ke­er­ka­ar­ten krijgen. 

Receptie: De receptie is dagelijks tot 21.00 uur bemand uur. Neem te allen tijde contact met ons op bij vragen of zorgen.

Kamer

Elke kamer heeft een minibar, een kluisje, een haardro­ger en douchegel en shampoo. 

Kamer­ka­art: Met uw kamer­ka­art heeft u de moge­l­ijk­heid om bestel­lin­gen op uw kamer te laten boeken. Voor het verlies van de kamer­ka­art moet een verg­oe­ding van 20 € worden betaald.

Uit­rus­ting

Reizen met kinderen: Wij bieden geen baby- of kin­der­bedjes aan en vragen u deze zelf mee te nemen. In het restau­rant vindt u kinderstoelen. 

All­er­gie­pa­tiën­ten: Wij bieden standaard speciaal all­er­gie­bedde­goed aan.

Voedsel

Ontbijt: 7:00 tot 11:00 uur 

Het ontbijt kan bij de receptie worden gere­ser­ve­erd voor € 19,50 per persoon per dag. Helaas bieden wij geen kame­ront­bijt aan. 

Avond­buf­fet: 17:30 tot 19:30 uur (laatste toegang om 19:00 uur);
€ 34,50 per persoon 

MEER INFO HIER

Wellness ruimte

Overdekt zwembad: Hele jaar geopend van 7:00 tot 22:00 uur uur 

Stoombad: Geniet van een ont­span­nen­de tijd in ons stoombad, direct naast ons overdekte pan­o­r­ami­sche zwembad (van 7:00 tot 22:00) uur 

Bui­ten­z­wem­bad: Ons bui­ten­z­wem­bad is geopend van mei tot september. 

MEER INFO HIER

Acti­vi­tei­ten in het hotel

Speelzaal: biljart, flip­perk­ast, tafel­ten­nis, luchtspel en nog veel meer. Video­ga­mes wachten op u op onze speel­vlo­er. Munten zijn ver­kri­jg­baar bij de receptie. Sommige spellen zijn gratis. 

kegelbaanDe kegel­ba­nen zijn dagelijks beschik­baar van 11.00 tot 22.00 uur uur Gelieve uw bow­ling­af­spraak te reser­ve­ren aan de receptie.

Acti­vi­tei­ten buiten

Fiets­ver­huur: Fietsen kunnen gratis gehuurd worden bij de receptie van het hotel (zolang de voorraad strekt). Krijg ook gratis kaarten, ban­den­lucht en elek­tri­ci­teit, en een goedkoop lunch­pak­ket op verzoek. 

Tips uit de omgeving: In de directe omgeving van het hotel is veel te ontdekken.  Vind hier alle acti­vi­tei­ten in de omgeving.

Andere

Vakantie met hond: Helaas zijn honden niet toe­ge­s­ta­an in het restau­rant. We zetten Er zijn echter ver­schil­len­de plaatsen in ons restau­rant beschik­baar als u uw trouwe vier­voe­ter wilt meenemen voor een maaltijd. Meer infor­ma­tie vindt u hier.

Post: U kunt uw post bij de receptie ach­t­er­la­ten. Je kunt er ook post­ze­gels krijgen.

Vertrek

Betaal­me­tho­den: Wij zijn een cashless hotel en accep­te­ren Maestro, Visa, Mas­ter­card, Diners, Amexco en Barclay Card. 

Verlies van privé voor­wer­pen: Alles wat door gasten of door het scho­on­maak­per­so­neel in de kamers wordt gevonden, wordt opgehaald bij onze receptie. Als u iets mist, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.