Hotel met hond

Bad Bentheim en Hotel Grossfeld ver­wel­ko­men honden van harte 

De ideale vakantie met hond

Als Bello wordt los­ge­la­ten, klapt hij bijna om van geluk — voordat hij luid blaffend en wild kwis­pe­l­end door de wei loopt. Een aanblik die het hart van elke hon­den­be­zit­ter sneller doet kloppen, want dat is tenslotte precies wat ze willen: dat hun vier­voe­ter gelukkig kan genieten van zijn ren- en sto­ei­par­tij in de natuur. 

Vooral op vakantie — wanneer baasjes en bazin­net­jes wat meer tijd en rust hebben om te gaan wandelen — is het voor honden erg leuk om een nieuwe omgeving te verkennen en nieuwe sporen te trekken. Het is dan ook niet ver­won­der­li­jk dat eigenaars van huis­die­ren vaak op zoek gaan naar een vakan­tie­be­stem­ming en aan­bie­din­gen in Duitsland waar hun huis­die­ren plezier hebben, vrijheid genieten — en vooral welkom zijn. 

Paradijs voor honden

En wie het mooie kuuroord Bad Bentheim in Neder­sak­sen en zijn prachtige omgeving kent, vindt snel wat hij zoekt. Want hier strekt zich een waar paradijs uit dat garant staat voor een onver­ge­te­li­jke vakantie of korte trip met hond. Of het nu gaat om het Bent­hei­mer Woud, het hon­den­oef­enter­rein in het Gil­de­hau­ser Venn, wan­del­pa­den, hon­den­s­peel­tui­nen, wan­de­lin­gen langs de Vechte en de zan­ds­teen­rou­tes, het natu­ur­li­jke open­lucht­zwem­bad waar het zelfs voor de schattige vier­voe­ters is toe­ge­s­ta­an om een duik te nemen en, en, en.… hond noch baas zullen zich vervelen tijdens een verblijf in het hond­vri­en­de­li­jke Graf­schaft Bentheim — ongeacht of aanlijnen verplicht is of niet. 

De enige vraag die over­bli­jft is waar baasjes een hotel kunnen vinden waar ze met hun hond kunnen over­nach­ten. Maar ook daar is een passend antwoord op: met Hotel Grossfeld in Bad Bentheim wacht hen een van de meest hond­vri­en­de­li­jke hotels van Duitsland en Neder­sak­sen, waar de vier­voe­ters net zo welkom zijn als hun twe­ebe­ni­ge baasjes. 

Wensen lezen uit de snuit

Last but not least is het aan hotel­ex­plo­itant Johannes Grossfeld — die overigens zelf een gelukkig baasje van twee honden is — te danken dat elke wens van zijn dierlijke gasten van hun snuit wordt afgelezen. Daarom zijn de kamers in de “Residence” en “Nie­haus­stie­ge” ideaal voor een vakantie met een hond, die hier niet in het restau­rant mag worden uit­ge­la­ten, maar zelfs voor het ontbijt en het avondeten in de Bierstube mag worden gebracht — bijna zoals in een echt hondenhotel. 

Dus, lieve gasten en zij die het nog willen worden: Als u uw hond mee op vakantie wilt nemen en een geschikt hotel in de hogere prijs­klas­se zoekt, dan bent u in Bad Bentheim en Hotel Grossfeld aan het juiste adres! Johannes Grossfeld en zijn team verheugen zich er nu al op u bin­nenk­ort samen met uw vier­voe­ter te mogen verwelkomen.