Restau­rant Bad Bentheim

Vor­ste­li­jk dineren in Hotel Grossfeld

Hotel Grossfeld is een hotel voor genieters die van een beetje luxe houden. Daarom richten wij ons niet alleen op een nobele en smaak­vol­le ambiance, maar ook op een eers­te­klas keuken — zodat u bij ons prins­heer­li­jk dineert. Precies zoals het hoort aan de voet van kasteel Bentheim. Omdat we ervan overtuigd zijn dat lekker eten bij een vakantie hoort. Per slot van rekening betekent vakantie ook “verwennen”.

Zo begint de dag in Hotel Grossfeld ont­span­nen met een uit­ge­breid laat ontbijt. s Ochtends is ons restau­rant dus voor u geopend van 7 tot 11 uur. De keuze aan buffetten is groot en laat niets te wensen over — of u nu van hartig of zoet houdt bij het ontbijt. Op verzoek bieden wij ook lac­to­se­vri­je of glu­ten­vri­je producten aan.

In de namiddag wordt u in ons restau­rant verwend met heerlijke taarten en ver­schil­len­de kof­fie­spe­cia­li­te­i­ten. Voor het diner nodigt Hotel Grossfeld u uit voor een 5‑gangen buffet inclusief dessert. Wij serveren met name regionale spe­cia­li­te­i­ten. In de winter is hartige boe­ren­kool gewoon een must!

Om uw vakantie af te ronden, kunt u een slaap­muts­je nemen in onze huisbar. Met een vers getapt biertje, een volle wijn of een pittige longdrink in de hand, eindigt elke dag hier in een gemoe­de­li­jke sfeer.

Goed om te weten: Als u een van onze Arran­ge­men­ten boekt, is het avondmenu inbe­gr­epen in de prijs van de overnachting.