Goed om te weten

Annu­le­rings­vo­or­waar­den

Kan steeds kosteloos en zonder opgave van redenen gean­nu­leerd worden tot 18.00 uur op de dag van aankomst.

Wij behouden ons het recht voor om indi­vi­du­ele afspraken te maken voor groeps­re­ser­ve­rin­gen (5 personen of meer).

Voor grote groepen: gratis annu­le­ring mogelijk 8 weken voor aankomst.
In geval van latere volledige annu­le­ring bedragen de annu­le­rings­kos­ten 30% van de overe­en­ge­ko­men arrangementsprijs.

Gedeel­t­e­li­jke annu­le­ringen worden indi­vi­dueel behandeld. Bij volledige annu­le­ring tot 14 dagen voor aankomst bedragen de annu­le­rings­kos­ten 60% van de overe­en­ge­ko­men arrangementsprijs.

Reser­ve­ren

Hotel Grossfeld biedt ver­schil­len­de moge­l­ijk­he­den: Online bij: Reserveer direct, per telefoon op (+49) 05922 77770 of per e‑mail: info@grossfeld.de

Wij houden van kinderen! Daarom worden ze uit­ge­no­digd tot de leeftijd van 3 jaar inclusief half pension van het huis en betalen ze helemaal niets! Kinderen van 4–14 jaar krijgen 50% korting op de overnachting.

Wij zijn een cashless hotel: u bent van harte welkom om met uw EC of cre­dit­card te betalen. Wij accep­te­ren graag Maestro, Visa, Mas­ter­card, Diners, Amexco en Barclay Card. Let op uw dage­li­jk­se limiet. U kunt uw factuur ook vooraf per ban­ko­ver­schrij­ving overmaken op de volgende rekening IBAN: DE44 2675 0001 0001 0214 50 | BIC: NOLADE21NOH

Wij garand­e­ren u: Als u recht­s­treeks via ons boekt, krijgt u de beste prijs op die dag, d.w.z. als u via e‑mail, telefoon of onze website www.grossfeld.de boekt, zult u op die dag geen betere prijs vinden.

U wilt iemand een cadeau geven, maar weet nog niet wanneer de ontvanger wil reizen? Geen probleem: u kunt ons bellen of een e‑mail sturen en wij sturen u een voucher. Er zijn twee moge­l­ijk­he­den voor een regeling indien u de datum niet op tijd kunt ach­terha­len: Ofwel sturen wij u een waardebon of een diens­ten­che­que, die na de vast­ge­stel­de aan­komst­da­tum betaald moet worden.

Toe­ris­ten­be­las­ting is €1,80/nacht per persoon.

Onze prijzen variëren door seiz­oens­pe­ri­odes en weekend­toes­la­gen. Wij passen onze prijzen soms ook aan de huidige vraag aan, dus de prijs kan veranderd zijn sinds uw laatste bezoek.

Kortings­bon­nen kunnen voor alle Arran­ge­men­ten worden ingewisseld.

Aankomst en vertrek

Uw kamer zal beschik­baar zijn vanaf 13.00 uur op de dag van aankomst. De Arran­ge­men­ten eindigen om 11.00 uur op de dag van vertrek. Pro­gram­maon­der­de­len die op uw dag van vertrek in de tijd na 11.00 uur vallen, maken geen deel meer uit van het arran­ge­ment, tenzij anders vermeld. Uw kamer wordt altijd voor u gere­ser­ve­erd tot 18.00 uur op de dag van aankomst. Als u later of vroeger aankomt, laat het ons dan even weten. Dan houden we je kamer vrij zolang als je wilt. U bent welkom om uw bagage bij ons achter te laten en u om te kleden!

Check-out is tot 11.00 uur op de dag van vertrek, afhan­ke­li­jk van beschik­baar­heid bieden wij ook de moge­l­ijk­heid van een late check-out. In dat geval verzoeken wij u vri­en­de­li­jk uw rekening de dag ervoor te voldoen.

We hebben voldoende par­ke­er­pla­atsen direct bij het huis (kosten: 8,90 € per dag). Helaas zijn er geen par­ke­er­pla­atsen in de garage.

U kunt uw bagage bij ons ach­t­er­la­ten als u voor de check-in aankomt en de stad of Burg Bentheim wilt verkennen. Wij zullen dan uw bagage opbergen tot u incheckt.

Blijf

Roken is alleen toe­ge­s­ta­an buiten aan de voorzijde van het hotel, op het terras en op het balkon van de kamer. Roken is in de kamers niet toegestaan.

Onze receptie is dagelijks tot 21.00 uur bemand.

Uw trouwe vier­voe­ter is hier van harte welkom! Prijs per hond per nacht: 19 euro. We vragen maximaal 3x 19 euro per week. Honden zijn niet toe­ge­s­ta­an in het hoofdge­bouw, in de Bierstube kunt u uw trouwe vier­voe­ter meenemen voor ontbijt en diner.

Ons huis heeft een zwembad van 16×5 m. Bovendien bieden wij u een stoombad aan. Tussen mei en september is het bui­ten­z­wem­bad gratis beschikbaar.

Bad Bentheim is een lucht­ku­uro­ord. Ons huis heeft standaard speciaal bedden­goed voor mensen met een allergie.

Het gebruik van het zwembad en het stoombad is bij de prijs inbe­gr­epen. Als u badjassen en slippers nodig heeft, kunt u die bij de receptie krijgen tegen een scho­on­maak­kos­ten van € 8,90.

U kunt ook gratis gebruik maken van de bow­ling­ba­nen en het biljart.

Fietsen kunnen gratis worden geleend. Zolang de voorraad strekt!

Op verzoek ontvangt u bij aankomst onze excur­siebro­chu­re voor diverse excursies in de omgeving. Hier vindt u fiets‑, auto- en wan­del­toch­ten die wij zelf hebben uitgeprobeerd.

Wij orga­ni­se­ren regel­ma­tig begeleide wan­de­lin­gen en rond­lei­din­gen rond het kasteel. Bovendien wacht de nacht­wa­ker op u op maandag, vrijdag en zaterdag voor de “Bent­hei­mer Nachtwächterrundgang”.

Alles wat door gasten of door het scho­on­maak­per­so­neel in de kamers wordt gevonden, wordt bij onze receptie opgehaald. Neem gewoon contact met ons op of stuur ons een e‑mail vanuit huis.

Ons huis ligt op slechts 100 meter afstand van kasteel Bentheim. Vraag er naar bij de receptie!

Met de gas­ten­ka­art heeft u vele voordelen en kortingen in Bad Bentheim en omgeving. De gas­ten­ka­art omvat onder andere gratis deelname aan openbare rond­lei­din­gen door de stad en de nacht­wacht, korting op een bezoek aan het kasteel of een kaartje voor het open­lucht­thea­ter of een korting van 25% op de toe­gangs­prijs per persoon voor de die­ren­tuin in Nordhorn.

Kamer

In het hele huis is gratis WiFi beschikbaar.

Ons hotel heeft 25 bar­riè­re­vri­je kamers.

Wij bieden geen wiegjes voor baby’s of kinderen en vragen u om uw eigen mee te brengen. In het restau­rant vindt u kinderstoelen.

Elke kamer heeft een minibar met een selectie van drankjes en snacks.

Ja, een kluisje is gratis beschik­baar in elke kamer.

Voor het verlies van de kamers­leu­tel moet een verg­oe­ding van 20 € worden betaald.

Restau­rant

Het grote ontbijt vindt dagelijks plaats van 07.00 tot 11.00 uur.

Laat ons a.u.b. van tevoren weten welke producten u wenst.

Ja, het hotel heeft een eigen restau­rant. Het avondmenu is inbe­gr­epen in de logie­sprijs van de Arrangementen.