Hotel met traditie

Gast­vri­jheid wordt in Hotel Grossfeld sinds 1885 beleefd

Hotel Grossfeld ligt in het hart van de his­to­ri­sche oude stad van Bad Bentheim, op slechts ongeveer 100 meter van de mid­de­lee­uw­se muren van kasteel Bentheim. U kunt ver­blij­ven in 110 dries­ter­ren­klas­se kamers en u tot het uiterste laten verwennen.

Ons huis ontvangt gasten sinds 1885 — oor­spr­on­ke­li­jk als een kleine krui­den­iers­win­kel met een aan­gren­zen­de pub. Het “Gasthof zur Börse” werd in de daar­op­vol­gen­de jaren echter voort­du­rend uit­ge­breid en ont­wik­kel­de zich uit­ein­de­li­jk in de jaren zestig tot het huidige hotel. Intussen strekt Hotel Grossfeld zich niet alleen uit over het hoofdge­bouw, maar ook over vier andere gebouwen.

Eigenaar Johannes Grossfeld of zijn zoon Paul zullen u ver­wel­ko­men bij de receptie. Zij zetten de fami­lie­tra­di­tie voort en runnen het hotel in de vijfde en zesde generatie. Tege­li­jker­tijd hecht hij veel belang aan comfort en genot. Dit blijkt niet in de laatste plaats uit het sti­jl­vol­le inte­ri­eur­de­sign. Glanzend maho­nie­hout en fijne lederen meubelen kenmerken de ont­vangs­tru­im­te. Natu­ur­li­jk zijn de kamers niet minder luxueus ingericht. Of u nu in een een­per­so­ons­ka­mer of in een suite verblijft: een goede nachtrust is hier gega­ran­de­erd. Dit wordt onder meer gega­ran­de­erd door eers­te­klas matrassen en bedden­goed van de hoogste kwaliteit.

Bezoek Hotel Grossfeld en ontdek het zelf!

Zwembaden & Stoombad

Bovendien kunt u in Hotel Grossfeld genieten van het grootste overdekte zwembad van Noordwest-Duitsland. U kunt uw baantjes trekken in ons zwembad van 16x5 meter en genieten van het unieke uitzicht over Bad Bentheim. Onze eigen ont­span­nings­ru­im­te omvat ook een stoombad en een bui­ten­z­wem­bad met water­mas­sa­ges, dat tijdens de zomer­ma­an­den voor u geopend is.

Ons restau­rant

Ook voor uw lichame­li­jke welzijn wordt in Hotel Grossfeld altijd gezorgd. Naast een uit­ge­breid laat ontbijt en zelf­ge­bak­ken taart in de namiddag, laat ook het vijf-gangen buffet ’s avonds niets te wensen over. Het keu­ken­team zal u graag verwennen met regionale specialiteiten.

Rond­lei­ding door ons hotel

Altijd voor u inbegrepen

Zwembaden 

Pan­ora­ma­zwem­bad en bui­ten­z­wem­bad met zonneterras 

Stoombad 

Ontspan in onze feel-good ruimte 

Spel­let­jes kamer 

Tafel­ten­nis, video­spel­len, flipperen of biljart (deels incl.) 

Kegelbaan 

Onze kegel­ba­nen als goed “regenweer-alter­na­tief”

Dage­li­jk­se krant 

Actuele krant van de dag bij ons in de lobby 

Wi-Fi 

Kos­ten­lo­ze Wi-Fi voor alle gasten in het gehele hotel 

Kasteel Bentheim 

Het bezoek aan kasteel Bentheim is voor al onze gasten gratis 

Nachtwacht 

Rondgang met de nacht­wacht op vrijdag, zaterdag of maandag 

Onze gebouwen

Hoofdge­bouw

Lorem ipsum dolor sit amet, consetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Resi­den­tie aan het zwembad

Lorem ipsum dolor sit amet, consetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.