Designer outlet ochtrup

Shopping ervaring in een klasse apart

Een verblijf in Bad Bentheim belooft ont­span­ning, recreatie en onver­ge­te­li­jke wandel- en fiets­toch­ten. En als u ook nog in Hotel Grossfeld logeert, blijft er niets te wensen over!

Natu­ur­li­jk kunnen gasten in Bad Bentheim ook gezellig winkelen in het pit­to­res­ke kuuroord — maar wie echt wil shoppen en op koop­jes­jacht wil, moet zeker een omweg maken naar het nabi­j­ge­le­gen Ochtrup. Want op slechts 15 minuten rijden of precies 12,7 km van het hotel vindt u het Designer Outlet Ochtrup — waar u gega­ran­de­erd precies vindt waar u naar op zoek bent.

De outlet met zijn schil­der­ach­ti­ge open­lucht­pro­me­na­de in de stijl van een kleine Müns­ter­land­se stad met een kas­tee­lach­tig bestu­urs­ge­bouw belooft een heel bij­zon­de­re win­kel­er­va­ring voor het hele gezin. Klanten vinden er niet alleen een grote selectie van meer dan 100 bekende merken, maar ook een geva­rie­erd aanbod van kleding, schoenen, acces­soires, huis­hou­de­li­jke artikelen en speelgoed met prijzen die met 30 tot 70 procent zijn verlaagd. Dus als u op zoek bent naar kwa­li­te­i­t­sa­an­ko­pen, bent u in de Lau­renz­stra­ße 51 — 55 aan het juiste adres!

Maar het is niet alleen de porte­mon­nee die blij is! Ook de maag komt hier aan z’n trekken. Fruit­hap­jes bij Frooters, koffie en gebak bij Café Laurenz, pizza en pasta bij restau­rant La Passione, kebab bij Alice Premium Döner of een hamburger bij fast­food­re­stau­rant McDonalds — de outlet heeft op culinair gebied heel wat te bieden.

Natu­ur­li­jk is het ook de moeite waard om kinderen mee te nemen, want zij kunnen zich verheugen op het won­der­li­jke kin­der­pa­ra­d­ijs “Klet­ter­burg”, waar kinderen zich op twee ver­die­pin­gen naar hartelust kunnen uitleven en naar hartelust kunnen klimmen, balan­ce­ren, schom­melen en glijden.

Dus, beste Graf­schaf­ter en gasten! Waarom bezoekt u Ochtrup niet in het weekend, laat u zich betoveren door wat de pla­ats­eli­jke outlet te bieden heeft en rondt u uw verblijf in Bad Bentheim af. U zult er zeker geen spijt van krijgen!

Overigens: als u vanuit andere plaatsen in Duitsland naar Ochtrup komt en op zoek bent naar een geschikt hotel in de buurt, hebben wij een goede tip voor u: Hotel Grossfeld in Bad Bentheim, waarvan het team zich nu al op uw bezoek verheugt.