Bar­riè­re­vrij hotel

Alle gasten moeten zich op hun gemak voelen in Hotel Grossfeld

Het welzijn van al onze gasten ligt ons na aan het hart in Bad Bentheim. Omdat wij ons als kuuroord en bestem­ming voor gezond­heid­s­toe­ris­me verplicht voelen dat te doen. Toeg­an­ke­li­jk­heid is ook een belan­gri­jk punt voor ons. Alleen waar toeg­an­ke­li­jk­heid bestaat, kunnen alle mensen op gelijke voet deelnemen aan het sociale leven.

Natu­ur­li­jk zijn wij in Hotel Grossfeld ook hierop voor­be­reid en bieden wij onze gasten een kamer die geschikt is voor min­der­va­li­den. U kunt zorgeloze dagen door­bren­gen in de com­for­ta­bel en gezellig inge­rich­te kamer.

Tussen haakjes: Wij behoren niet alleen tot de rol­stoel­toeg­an­ke­li­jke hotels. In al onze kamers gebruiken we ook standaard speciaal bedden­goed voor mensen met een allergie! Ons team houdt ook graag rekening met voed­sel­in­to­le­ran­ties en kan het ont­bijt­buf­fet voorzien van lactose- of glu­ten­vri­je gerechten. Informeer ons voor uw aankomst over uw wensen.

Als u meer wilt weten over het toeg­an­ke­li­jke aanbod van Bad Bentheim, raden wij u aan een bezoek te brengen aan het VVV-kantoor van onze stad. Deze is onder­schei­den met het “Travel for All”-certificaat en bevindt zich niet ver van ons hotel — ook in de Schloßstraße.

Noot

Neem contact met ons op per mail of telefoon als u een rol­stoel­toeg­an­ke­li­jke kamer nodig heeft.