Groeps­va­kan­tie in Hotel Grossfeld

Geva­rie­er­de dagen in Bad Bentheim

Als u met een grotere groep reist, zoals uw club, een uitstapje met uw maten plant of een avon­tu­ur­li­jke tocht met familie in Graf­schaft Bentheim maakt, is Hotel Grossfeld de ideale accom­mo­da­tie voor u. Wij bieden niet alleen 110 kamers in ver­schil­len­de groottes, maar ook een reeks voor­zi­en­in­gen die als groep gedeeld kunnen worden.

Hiertoe behoren bij­vo­or­beeld onze bow­ling­ba­nen en de speelzaal, waar u kunt biljarten of met elkaar de strijd kunt aangaan op de speel­au­to­maat. Direct voor de speelzaal vindt u ons grote zon­ne­ter­ras. Met een glas wijn of een koele blonde in de hand, is het een geweldige plek om samen te zitten en te socia­li­zen. Natu­ur­li­jk nodigt onze huis­bier­bar u daar ook voor uit.

U kunt het beste een van onze aantrek­ke­li­jke Arran­ge­men­ten voor uw Stamm­tisch reis boeken! Deze all-inclusive aan­bie­din­gen garand­e­ren u zowel ont­span­nen­de als bewogen dagen in Bad Bentheim. Want met een arran­ge­ment verzorgt het team van Hotel Grossfeld ook de vri­je­tijds­plan­ning en orga­ni­s­e­ert voor u bij­vo­or­beeld exclu­sie­ve rond­lei­din­gen in kasteel Bentheim of een marktdag in de nabi­j­ge­le­gen Neder­land­se stad Enschede.

Een bijzonder hoog­te­punt zijn de Kloat­scheeten­toch­ten, die wij aanbieden van januari tot maart en in november. Na een wandeling door de winterse omgeving van Bad Bentheim, nodigen wij u met dit arran­ge­ment uit voor een tra­di­tio­neel hartig boe­ren­kool­me­nu in ons hotel.

Neem gewoon contact met ons op en informeer naar uw stam­t­a­fel­reis naar Hotel Grossfeld.

HGF_Dinner_Rose
kloatscheeten tour