skip to Main Content

Lekker slapen!

In Hotel Grossfeld verblijft u in gerieflijke, smaakvol ingerichte kamers. Deze zijn standaard voorzien van comfortabele bedden, badkamer met ligbad en/of douche, toilet, flatscreen televisie, telefoon, minibar en kluisje.
U kunt kiezen tussen een standaard kamer zonder balkon, een ruimere luxe kamer met balkon op het zuiden of een suite met een apart woon- en slaapgedeelte.
Klik op de button ‘extra informatie’ voor een overzicht van de mogelijkheden en prijzen.
Zowel in het hoofdgebouw als in dependance ‘De Résidence’ zijn er speciale kamers ingericht voor mindervaliden. Deze kamers hebben o.a. een ruime inloopdouche en zijn bereikbaar met de lift. Geeft u bij uw boeking aan dat u daar behoefte aan heeft? Dan reserveren wij één van deze kamers voor u!

Kamer „Classic“

De standaardkamers bezitten de ideale voorzieningen om uzelf optimaal te kunnen ontspannen. Queensize bed of twee aparte bedden, Badkamer met douche/toilet, haardroger, Voorzieningen voor het zetten van koffie en thee, bureau, telefoon enz.

Kamer "Deluxe"

Onze Deluxe hotelkamers beschikken over een eigen terras of balkon en gratis Wifi. In deze kamer heeft u de beschikking: Complete badkamer met douche en toilet, LED tv, een boxspring bed van 2.10 x 1.80, tafel, stoelen en fauteuil en bijpassend terras- of balkonmeubilair (indien van toepassing).

Suite (superior of familiekamers)

Onze superior kamers zijn ruimer dan onze deluxe kamers. Deze kamers zijn voorzien van een eigen terras of balkon en gratis Wifi. Verder heeft u in de Superior kamers de beschikking over: twee ruimtes en 4 bedden voor de gezin, complete badkamer met douche en toilet, 42 inch LED tv, een boxspring bed van 2.10 x 1.80, tafel, stoelen en bijpassend terras- of balkonmeubilair (indien van toepassing).

eenpersoonskamer

Back To Top