skip to Main Content

Goed om te weten

Annuleringsbeleid

Individuele reserveringen
Altijd kosteloos annuleren tot 18.00 uur op de dag van aankomst zonder opgaaf van reden.
Groepsreserveringen
We behouden ons het recht voor om individuele arrangementen te maken voor groepsreserveringen.

Voor grote groepen: gratis annuleren mogelijk tot 8 weken voor aankomst.
Bij een volgende volledige annulering bedragen de annuleringskosten 30% van de overeengekomen arrangementsprijs.
Gedeeltelijke annuleringen worden individueel afgehandeld.

Bij volledige annulering tot 14 dagen voor aankomst bedragen de annuleringskosten 60% van de overeengekomen arrangementsprijs.

Hygiënische maatregelen

In de afgelopen maanden hebben we alle noodzakelijke hygiënemaatregelen genomen om u een veilige maar onbezorgde vakantie te bezorgen. Zoals gewoonlijk vinden wij hygiëne natuurlijk erg belangrijk!

Regelmatig desinfecteren we deurklinken, leuningen, lichtschakelaars, etc. Er zijn ook verschillende dispensers voor desinfectiemiddelen in het hotel. We garanderen ook voedsel- en drinkwaterveiligheid.

Kortingen voor kinderen

Wat moet er voor kinderen worden betaald?
Wij houden van kinderen! Daarom mogen kinderen tot 3 jaar gratis mee. Kinderen van 4 – 11 jaar krijgen 20% korting op de overnachtingsprijs.

Boeking

Hoe kan ik mijn rekening betalen?
Wij zijn een hotel zonder contant geld: u kunt bij ons eenvoudig met uw pinpas of creditcard betalen. Wij accepteren Maestro, Visa, Mastercard, Diners, Amexco en Barclay Card. Houdt a.u.b. rekening met uw daglimiet. Ter alternatief kunt u uw rekening ook vooraf naar ons overmaken: IBAN: DE44 2675 0001 0001 0214 50 | BIC: NOLADE21NOH
Hoe kan ik bij Hotel Grossfeld boeken? Hotel Grossfeld biedt verschillende opties:
Online op: Boek direct, telefonisch op (+49) 05922 77770, per e-mail: info@grossfeld.de of per Fax: (+49) 05922 4349
Wat is de beste prijsgarantie?
We garanderen dat u altijd de beste dagprijs krijgt, als u rechtstreeks bij ons boekt. Dat wil zeggen dat u per mail, fax, telefoon of online op www.grossfeld.com altijd de beste prijs krijgt.
Kan ik een cadeaubon kopen?
Wilt u iemand gelukkig maken, maar is de reisdatum van de ontvanger nog niet bekend? Geen probleem. U kunt ons bellen of een e-mail schrijven en we sturen u een waardebon.
Als u de datum niet op tijd kunt achterhalen, zijn er twee mogelijkheden voor facturering: ofwel sturen wij u een waardebon of een prestatiebon die wordt betaald na een bepaalde aankomstdatum.
Hoeveel bedraagt ​​de toeristenbelasting?
De toeristenbelasting bedraagt € 1,50 per persoon per nacht.
Hoe kan ik mijn vakantie annuleren?
U kunt uw boeking kosteloos annuleren tot 18.00 uur op de dag van aankomst.
Waarom verschillen de prijzen van dag tot dag?
Onze prijzen zijn afhankelijk van seizoenen en weekendtoeslagen. Het komt ook voor dat de prijzen worden aangepast aan de huidige vraag. Daarom is de prijs mogelijk veranderd sinds uw laatste bezoek.
Ik heb een kortingsbon. Waar kan ik dit voor inwisselen?
Kortingsvouchers zijn inwisselbaar voor alle arrangementen (behalve voor speciale aanbiedingen en het “last minute” arrangement).

Aankomst en vertrek

Wanneer kan ik in- en uitchecken?
Op de dag van aankomst is uw kamer vanaf 13.00 uur beschikbaar. De arrangementen eindigen op de dag van vertrek om 11.00 uur. Het programma die op de dag van vertrek na 11.00 uur vallen, maken geen deel meer uit van het arrangement, tenzij anders vermeld. We houden uw kamer altijd gereserveerd tot 18.00 uur. Komt u later of eerder aan, laat het ons weten. Dan houden we uw kamer vrij zolang u wilt. U kunt uw bagage bij ons stallen en wisselen! (U kunt uw bagage alvast bij ons neerzetten.)
Check-out is tot 11.00 uur op de dag van vertrek. Wilt u later uitchecken? Dit bieden we graag aan naar mogelijkheid. In dit geval vragen wij u de dag ervoor de rekening te betalen.
Is er een parkeerplaats?
We hebben voldoende parkeerplaatsen direct bij het hotel (vergoeding: € 6,90 per dag). Er zijn helaas geen parkeerplaatsen in de garage.
Kan ik mijn bagage in het hotel opslaan tot ik kan inchecken?
U kunt uw bagage bij ons achterlaten als u wilt arriveren voordat u incheckt en de stad of kasteel Bentheim wilt verkennen. We bewaren uw bagage dan tot u incheckt.

Blijf in het hotel

Is roken toegestaan?
Roken is alleen buiten voor het hotel, op het terras en op het balkon van de kamer toegestaan. Roken in de kamers is niet toegestaan.
Wanneer is de receptie open?
Onze receptie is elke dag tot 21.00 uur geopend.
Mag ik mijn hond meenemen?
U bent van harte welkom om uw hond mee te nemen. We rekenen schoonmaakkosten van € 16,- per dag, maximaal bedrag 3× € 16,- per week.
Is er een zwembad?
Ons hotel heeft een zwembad van 16 x 5 meter. Hier zit ook een stoombad bij waarvan u gratis gebruik mag maken. Ons buitenzwembad is geopend van mei tot en met september – hiervan mag u ook gratis gebruik maken.
Is het hotel allergievriendelijk?
Bad Bentheim is een luchtkuuroord. Ons hotel biedt standaard speciaal beddengoed voor mensen met allergieën.
Welke hotelactiviteiten zijn bij de kamerprijs inbegrepen?
Het gebruik van zwem- en stoombaden is bij de prijs inbegrepen. Badjassen en slippers kunt u huren aan de receptie voor € 8,90 per verblijf.

U kunt ook gratis gebruik maken van de bowlingbaan en het biljart.

Fietsen kunnen gratis worden geleend. Zolang de voorraad strekt!

Op verzoek ontvangt u bij aankomst onze reisbrochure voor diverse excursies in de omgeving. Hier vind je fiets-, auto- en wandeltochten die we zelf hebben uitgeprobeerd.

Regelmatig vinden er begeleide wandelingen met bezoeken rond het kasteel plaats. De nachtwaker wacht u ook op maandag, vrijdag en zaterdag voor de “Bentheim Nachtwachter”.
Ik verloor iets of vergat het in mijn kamer toen ik wegging. Wat moet ik doen?
Gevonden voorwerpen worden aan de receptie afgegeven. Heeft u in uw kamer iets vergeten? Stuurt u ons een e-mail – we kijken zo snel mogelijk na of uw voorwerp gevonden is.
Hoe kom ik bij kasteel Bentheim?
Ons hotel ligt op slechts 100 meter van kasteel Bentheim. Vraag er naar bij de receptie!

Kamer

Is er wifi in de kamers?
In het hele huis is gratis WiFi beschikbaar. Bovendien is elke hotelkamer voorzien van een gratis kluisje.
Zijn er kamers voor gehandicapten?
Ons hotel heeft een kamer voor gehandicapten.
Is er uitrusting voor babys?
Wij bieden geen baby- of kinderbedjes aan en vragen u deze zelf mee te nemen. Wel hebben we kinderstoelen in het restaurant.
Hebben de kamers een minibar?
Elke kamer heeft een minibar met een selectie drankjes en snacks.
Is er een kluis in de kamer?
Ja, er is een gratis kluis in elke kamer.

Wat als ik mijn kamersleutel verlies?
Bij verlies van de kamersleutel dient een vergoeding van € 20 te worden betaald.

Eten en drinken

Wat zijn de ontbijttijden?
Het uitgebreide ontbijt vindt dagelijks plaats van 07.00 uur tot 11.00 uur.
Zijn er lactose- en glutenvrije producten?
Heeft u lactose- en/ of glutenvrije producten nodig? Geeft u dit vooraf aan bij het reserveren, dan regelen we het graag voor u.
Is er een restaurant in het hotel?
Ja, het hotel heeft een eigen restaurant. Het avondmenu is bij een boeking van een arrangement inbegrepen.

Andere

Wat is de gastenkaart?
Met de gastenkaart heeft u veel voordelen en kortingen in en rond Bad Bentheim. De gastenkaart omvat onder meer gratis deelname aan openbare rondleidingen door de stad en de nachtwachtentour, kortingen op een bezoek aan het kasteel of een kaartje voor het openluchtpodium of 25% korting op de toegangsprijs per persoon voor de dierentuin in Nordhorn.
Back To Top