skip to Main Content

Advent Weekend 2022

De adventsweekenden in Bad Bentheim

Vrijdag: Welkom glühwein & nachtwakertour door de steegjes van Bad Bentheim

Wij verwelkomen u graag met een glühwein in ons hotel. Na het diner beleeft u een tocht met de nachtwaker door de idyllische oude binnenstad en kunt u ’s avonds genieten aan de gezellige hotelbar.

Zaterdag: Kerstmarkt & heerlijk eten…

De dag begint met een uitgebreid ontbijt dat niets te wensen overlaat. Neem dan de bus naar de kerstmarkt in Osnabrück. Na het avondmenu kunt u een wandeling maken door het idyllische kasteelstadje, dat is versierd met Kerstmis, of de drukke dag in de hotelbar in een gezellige sfeer afsluiten.

Zondag: Kasteeltour & ontspannen vertrek

Na het uitgebreide ontbijt nodigen wij u uit voor een rondleiding door Kasteel Bentheim zodat u op zondag ontspannen kunt vertrekken.

Inclusief:*

2. Advent

(2 nachten)
289
  • Halfpension / p.p.
    DE LUXE ALL IN
  • Eenpersonskamer: 399,- € met All-In, Luxe kamer

1. & 3. & 4. Advent

(2 nachten)
249
  • Halfpension / p.p.
    DE LUXE ALL IN
  • géén toeslag 1-persoonskamer (beperkte capaciteiten)

REIST U ALLEEN?
Als u alleen reist hoeft u geen toeslag voor alleengebruik te betalen , in de eenpersoons-classic kamer.

Vrijdag

Op vrijdag krijgt u een lekker "Glühwein" en u kunt een 5-gangen avondbuffet genieten. Verder kunt u met de nachtwaker een rondgang door Bad Bentheim beleven.

Zaterdag

Geniet de kerstmarkt in Bad Bentheim op 2e en 3e advent en s'avonds krijgt u een "Absacker" in de hotelbar. Bovendien kunt u s'avonds het mooie Bad Bentheim ontdekken.

Zondag

Na het ontbijt kunt u gratis naar het kasteel gaan, om de ouwe geschiedenis te genieten. Het kasteel Bentheim is de grootste hoogteburcht van Noordwest-Duitsland.

Ontdek onze andere arrangementen:

Back To Top